Villkor

Köpvillkor

Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms.

Fraktkostnad från oss tillkommer beroende på vikt och storlek.

För produkter som tas hem på beställning från USA används en fast dollarkurs om för närvarande 19 kr. Dvs ta USA-priset i dollar och multiplicera med vår dollarkurs så får du totala priset inklusive frakt, tull, moms etc till Sverige. Tillägg tas ut för skrymmande produkter. Frakt inom Sverige enligt ovan tillkommer.

Artiklar vi har hemma i lager skickas normalt torsdag-fredag, med Postnord eller DBSchenker beroende på paketets storlek. Leverans sker till närmaste ombud.

Artiklar som tas hem på beställning från USA har normalt en leveranstid på 2-3 veckor, med reservation för att det kan ta väsentligt längre tid om någon artikel är slut hos leverantören. Kontakta oss för priser om det är mer bråttom än så.

Det går också bra att hämta beställda varor hos oss, vi har dock ingen butik med fasta öppettider så ring innan för att komma överens om tid.

Inom närområdet, främst Östergötland-Södermanland, har vi ofta möjlighet att efter överenskommelse köra ut beställda varor direkt till dörr mot en smärre kostnad.

Betalning

Vi har Swish och Bankgiro. Efter överenskommelse kan vi även fakturera. Vid avhämtning eller egen leverans har vi även möjlighet att ta betalt med kort.

Större beställningar av icke lagerförda artiklar måste betalas i förskott.

Retur/reklamation

Fri returrätt under 14 dagar enligt distansavtalslagen så länge varan inklusive förpackning är i samma skick som den lämnat oss.

Transportskador ska direkt anmälas till fraktbolag, kontakta sedan oss.

Felaktiga produkter hanterar vi enligt konsumentköplagen.

Observera att eventuella garantier inte gäller vid tävling eller träning inför tävling.

Lagring av uppgifter

Vi sparar våra kunders adressuppgifter och orderhistorik för att medge en god fortsatt service. Någon enstaka gång kan vi göra ett utskick om nya produkter, men vi försöker hålla det till ett minimum.

Inga uppgifter lämnas vidare till tredje part.